人教版PEP英语五年级上册Unit 3 单元测试卷附听力材料及答案.docx

上传人:lilizhen07 文档编号:100614632 上传时间:2023-01-09 格式:DOCX 页数:7 大小:91.31KB
下载 相关 举报
人教版PEP英语五年级上册Unit 3 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第1页
第1页 / 共7页
人教版PEP英语五年级上册Unit 3 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第2页
第2页 / 共7页
人教版PEP英语五年级上册Unit 3 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第3页
第3页 / 共7页
人教版PEP英语五年级上册Unit 3 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第4页
第4页 / 共7页
人教版PEP英语五年级上册Unit 3 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第5页
第5页 / 共7页
亲,该文档总共7页,到这儿已超出免费预览范围,如果喜欢就下载吧!
资源描述
Unit 3 What would you like? 满分:100分 时间:60分钟 得分:     听力部分 一、听录音,选出单词。(10分) (  )1. A.hungry       B.thirsty       C.tired (  )2. A.milk B.juice C.tea (  )3. A.bread B.hamburger C.salad (  )4. A.hot B.sweet C.not (  )5. A.sandwich B.ice cream C.beef 二、听录音,判断下列句子与内容是(T)否(F)一致。(10分) (  )1. What’s your favourite drink, Sarah? (  )2. I’d like some beef noodles. (  )3. I’m hungry. I want to eat some hamburgers. (  )4. What would you like to drink? (  )5. The fish sandwich is fresh. 三、听录音,补全句子。(10分) 1. My     food is rice.   2. I love chicken. It’s     .   3. I’d like two     to eat.  4. I like     best.   5. The vegetables are     .  笔试部分 四、选择正确的答案。(20分) (  )1. — I’m     .   — Here’s some water for you. A.hungry      B.thirsty      C.happy (  )2. What     you like to drink?  A.are B.should C.would (  )3. Sarah’s     food is dumplings.  A.favourite B.like C.love (  )4. I like fruit     not bananas.  A.so B.but C.and (  )5. I’d like two     .  A.sandwich B.salad C.sandwiches (  )6. I’m     . I want to drink some water.  A.full B.hungry C.thirsty (  )7. My favourite food is     .  A.tomatoes B.tomatos C.potatos (  )8. The pen     beautiful.  A.look B.looks C.is looked (  )9. The vegetables at the farm are    .  A.fresh and health B.freshy and healthy C.fresh and healthy (  )10.     The car is coming.  A.Be carefully! B.Be careful! C.Be care! 五、给下列句子选择相应的图片。(10分) (  )1. I like sandwiches. They are delicious.    A. (  )2. My favourite drink is tea. B. (  )3. I’d like a hamburger. C. (  )4. I like vegetables. They are healthy. D. (  )5. He is thirsty. He would like some water. E. 六、根据图片,写单词。(10分) 1. They are     .          2. The     are delicious.   3. She’d like a     .   4. The grapes are     .   5. The         is sweet.  七、给下列句子选择相应的答语。(10分) (  )1. What’s your favourite food? (  )2. What would you like to eat? (  )3. Do you like hamburgers? (  )4. What would your mother like to drink? (  )5. I like bread. What about you? A.I’d like some cakes. B.I don’t like bread. I like hamburgers. C.Hot dogs are my favourite food. D.No, I don’t. E.She would like some milk. 八、根据对话内容,完成表格。(10分) Mary: What would you like to eat, Tom? Tom: I’d like a sandwich and two bananas. Mary: What about you, Sam? Sam: I’d like a hamburger. Hamburgers are my favourite food. And you, Mary? Mary: I don’t like hamburgers. Bread and salad are OK. What would you like to drink? Tom: Orange juice. Sam: Me too. Mary: And some tea for me. Tom’s Menu Sam’s Menu Mary’s Menu 九、阅读短文,判断正(T)误(F)。(10分) My name is Jack. I am twelve years old. My favourite day is Monday. We have potatoes for lunch. I like potatoes. But my friend, Jane doesn’t like potatoes. What would she like for lunch? She would like some beef noodles. What’s her favourite food? She likes tomatoes. She says, “Tomatoes are healthy.” But I don’t like tomatoes. Carrots are my favourite. (  )1. Jack is 12 years old. (  )2. Jack and Jane like Monday. (  )3. Jane’s favourite food is tomatoes. (  )4. Jack’s favourite food is potatoes. (  )5. Jack likes carrots. 参 考 答 案 听力部分 一、听力材料 1.I’m thirsty. I’d like some water to drink. 2.Sarah would like some bread and tea. 3.I don’t like salad but tomatoes are OK. 4.They are hot. I don’t like them. 5.The ice cream is sweet. 答案:1.B 2.C 3.C 4.A 5.B 二、听力材料 1.What’s your favourite food, Sarah? 2.I’d like some beef noodles. 3.I’m hungry. I want to eat some hot dogs. 4.What would you like to drink? 5.The fish sandwich is delicious. 答案:1.F 2.T 3.F 4.T 5.F 三、听力材料 1.— What’s your favourite food, John? — My favourite food is rice. 2.I’d like some chicken.It’s delicious. 3.I’m hungry. I’d like two sandwiches to eat. 4.Hamburgers are my favourite food. 5.The vegetables are fresh. 答案:1.favourite 2.delicious 3.sandwiches 4.hamburgers 5.fresh 笔试部分 四、1.B 2.C 3.A 4.B 5.C 6.C 7.A 8.B 9.C 10.B 五、1.C 2.A 3.D 4.E 5.B 六、1.hot 2.noodles 3.salad 4.fresh 5.ice cream 七、1.C 2.A 3.D 4.E 5.B 八、 Tom’s Menu Sam’s Menu Mary’s Menu a sandwich two bananas orange juice a hamburger orange juice bread salad tea 九、1.T 2.F 3.T 4.F 5.T
展开阅读全文
相关资源
相关搜索

当前位置:首页 > 小学课件教学资料 > 小学英语试卷

版权所有:www.WDFXW.net 

鲁ICP备09066343号-25