人教版PEP英语五年级上册Unit 5 单元测试卷附听力材料及答案.docx

上传人:lilizhen07 文档编号:100614630 上传时间:2023-01-09 格式:DOCX 页数:6 大小:131.17KB
下载 相关 举报
人教版PEP英语五年级上册Unit 5 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第1页
第1页 / 共6页
人教版PEP英语五年级上册Unit 5 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第2页
第2页 / 共6页
人教版PEP英语五年级上册Unit 5 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第3页
第3页 / 共6页
人教版PEP英语五年级上册Unit 5 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第4页
第4页 / 共6页
人教版PEP英语五年级上册Unit 5 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第5页
第5页 / 共6页
亲,该文档总共6页,到这儿已超出免费预览范围,如果喜欢就下载吧!
资源描述
Unit 5 There is a big bed 满分:100分 时间:60分钟 得分:     听力部分 一、听录音,判断图片与内容是(T)否(F)一致。(10分) 1.  (  ) 2.  (  ) 3.  (  ) 4.  (  )     5.  (  ) 二、听录音,将下列句子排序。(10分) (  )There are lots of plants here. (  )There are lots of plants in my grandma’s garden. (  )There are some children in front of the tree. (  )Xiaoming is behind me. (  )I live next to the nature park. 三、听录音,补全短文。(10分) This is my room. There is a   1   in it. Where is it? It’s   2   the bed. There is a photo   3   the bed. In the photo, there is a   4  . It’s new. The desk is near the window. On the desk, there is a  5  .  笔试部分 四、选择正确的答案。(20分) (  )1. There     a lovely doll on my bed.  A.am        B.is        C.are (  )2. There     some pictures on the wall.  A.am        B.is        C.are (  )3. Tom is behind Jim, Jim is     Tom.  A.front        B.in front of  C.in the front of (  )4. There are     flowers.  A.a lots of      B.a lot        C.lots of (  )5. My friends     a nice room.  A.have       B.has        C.there is (  )6. Your car is     nice!  A.real        B.true        C.really (  )7. He     buy a new pencil box.  A.wants        B.wants to     C.want to (  )8. The teacher     an email yesterday.  A.sent         B.sends       C.will send (  )9. There are some flowers     the floor.  A.between       B.behind     C.on (  )10. Hurry up. We’re late     school.  A.to         B.for       C.in 五、判断图片与句意是(T)否(F)相符。(10分) (  )1. There is a man in front of the plants.     (  )2. There is a man on his bike. (  )3. The child is between the two boys. (  )4. The boy is behind the wall. (  )5. There is a girl in front of the blackboard. 六、填入所缺字母,完成单词。(10分) 1. My grandma has many cl  c  s.  2. There is a boyb  h  nd the tree.  3. Look! There is aw  t   b  tt   on my desk.  4. There are four lights  b  ve the desks.  5. The dog isb  tw   n the two cars.  七、根据图片判断句子是(􀳫)否(✕)正确。(10分) (  )1. There is a panda on the floor. (  )2. There are three pictures (  )3. There is a window in the room. (  )4. There are some books. (  )5. There is a football on the floor. 八、阅读短文,写出合适的单词。(10分) Come into the room. You can see a big table in front of you. And a small chair is between the big table and the sofa. What’s beside the window? A new desk. A big plant is near the desk. Is there a bed? Yes, there is. It’s next to the sofa. 1.       2.       3.       4.       5.       九、写作。以“My Room”为题,向大家介绍一下你的房间。(10分)           参 考 答 案 听力部分 一、听力材料 1.The cat is beside the box. 2.It is in front of the box. 3.This is a bike. 4.There is a photo. 5.There is a plant. 答案:1.F 2.T 3.T 4.T 5.F 二、听力材料 1.I live next to the nature park. 2.Xiaoming is behind me. 3.There are lots of plants here. 4.There are some children in front of the tree. 5.There are lots of plants in my grandma’s garden. 答案:3 5 4 2 1 三、听力材料   This is my room. There is a plant in it. Where is it? It’s beside the bed. There is a photo above the bed. In the photo, there is a bike. It’s new. The desk is near the window. On the desk, there is a water bottle. 答案:1.plant 2.beside 3.above 4.bike 5.water bottle 笔试部分 四、1.B 2.C 3.B 4.C 5.A 6.C 7.B 8.A 9.C 10.B 五、1.T 2.T 3.F 4.F 5.T 六、1.clocks 2.behind 3.water bottle 4.above 5.between 七、1.􀳫 2.✕ 3.􀳫 4.􀳫 5.✕ 八、1.plant 2.table 3.chair 4.desk 5.bed 九、略
展开阅读全文
相关资源
相关搜索

当前位置:首页 > 小学课件教学资料 > 小学英语试卷

版权所有:www.WDFXW.net 

鲁ICP备09066343号-25