人教版PEP英语四年级上册Unit 6 单元测试卷附听力材料及答案.docx

上传人:lilizhen07 文档编号:100614615 上传时间:2023-01-09 格式:DOCX 页数:7 大小:166.64KB
下载 相关 举报
人教版PEP英语四年级上册Unit 6 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第1页
第1页 / 共7页
人教版PEP英语四年级上册Unit 6 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第2页
第2页 / 共7页
人教版PEP英语四年级上册Unit 6 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第3页
第3页 / 共7页
人教版PEP英语四年级上册Unit 6 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第4页
第4页 / 共7页
人教版PEP英语四年级上册Unit 6 单元测试卷附听力材料及答案.docx_第5页
第5页 / 共7页
亲,该文档总共7页,到这儿已超出免费预览范围,如果喜欢就下载吧!
资源描述
Unit 6 Meet my family! 满分:100分 时间:60分钟 得分:     听力部分  一、听录音,选出单词。(10分) (  )1.A.family    B.father     C.mother (  )2. A.parents B.people C.basketball (  )3. A.baseball B.football C.player (  )4. A.face B.rice C.nice (  )5. A.use B.us C.nurse 二、听录音,判断内容与图片是(T)否(F)相符。(10分) 三、听录音,给句子选择相应的汉语翻译。(10分) (  )1.A.这是我的家人。    B.这是我家人的照片。 (  )2.A.我婶婶是名医生。 B.我叔叔是名医生。 (  )3.A.你爸爸做什么工作? B.你爸爸是名司机吗? (  )4.A.这是我的小狗。 B.这是我的婴儿小弟弟。 (  )5.A.你家有几口人? B.我家有六口人。 笔试部分 四、给下列职业单词选择相应的工具图片。(10分) (  )1.teacher        A. (  )2.driver        B. (  )3.farmer        C. (  )4.doctor        D. (  )5.basketball player E. 五、选择字母补全单词,再将单词与图片连线。(10分) 1.   t acher       A.  2.  f rmer     B.  3.  d ctor    C.  4.  n rse       D.  5.  dr ver     E.  六、选择正确的答案。(20分) (  )1.     people are there in your family?       A.How much    B.How many    C.How nice (  )2.That woman is     aunt.       A.Tom      B.Toms     C.Tom’s (  )3.My aunt is     nurse.       A.an      B.a      C.the (  )4.This is     dad.       A.my      B.I      C.me (  )5.—     are they?       — My friends.      A.Where     B.What     C.Who (  )6.My family     five people.       A.have     B.has     C.are (  )7.—     is your sister?       — She is a teacher.      A.What      B.Who      C.Where (  )8.This my uncle.He’s a    .       A.cooker     B.cooks     C.cook (  )9.Is that your     brother?       A.girl     B.baby     C.boy (  )10.Welcome     my home.       A.to      B.in      C.for 七、根据图片,选择单词,补全句子。(10分) parents teacher nurse brother driver 1.— What’s your aunt’s job?    — She is a . 2.My mother is a . 3.This is my baby . 4.My father is a . 5.These are my . 八、选择合适的答语,把序号写在横线上。(10分) — How many people are there in your family? —   1    — Who are they? —   2    — What’s your mother? —   3    — What’s your father? —   4    — Are you a teacher? —   5    A.They are my father, my mother and me. B.He is a driver. C.There are three people. D.No, I’m not. E.She is a nurse. 1.     2.     3.     4.     5.      九、情景交际。(10分) (  )1.当你告诉朋友你家有三口人时,应说:     A.My family has three people. B.My family have three people. C.My family have six people. (  )2.当你告诉别人“这是我叔叔”时,应说:     A.That is my uncle. B.This is my uncle. C.This is my father. (  )3.你询问别人的爸爸做什么工作时,应说:     A.How is your father? B.How old is your father? C.What’s your father’s job? (  )4.当你告诉别人你妈妈是名教师时,应说:     A.My father is a doctor. B.My mother is a nurse. C.My mother is a teacher. (  )5.当你告诉别人这些是你家人的照片时,应说:     A.This is a photo. B.These are photos of my family. C.This is a picture.   参 考 答 案 听力部分 一、听力材料 1.family 2.people 3.football 4.face 5.use 答案:1.A 2.B 3.B 4.A 5.A 二、听力材料 1.farmer 2.doctor 3.cook 4.basketball player 5.taxi driver 答案:1.T 2.F 3.T 4.F 5.F 三、听力材料 1.This is a photo of my family. 2.My aunt is a doctor. 3.What’s your father’s job? 4.This is my baby brother. 5.How many people are there in your family? 答案:1.B 2.A 3.A 4.B 5.A 笔试部分 四、1.B 2.A 3.E 4.C 5.D 五、1.a — farmer — D; 2.e — teacher — E; 3.i — driver — B; 4.o — doctor — C; 5.u — nurse — A 六、1.B 2.C 3.B 4.A 5.C 6.B 7.A 8.C 9.B 10.A 七、1.nurse 2.teacher 3.brother 4.driver 5.parents 八、1.C 2.A 3.E 4.B 5.D 九、1.A 2.B 3.C 4.C 5.B
展开阅读全文
相关资源
相关搜索

当前位置:首页 > 小学课件教学资料 > 小学英语试卷

版权所有:www.WDFXW.net 

鲁ICP备09066343号-25